Όροι Χρήσης

Καλώς ήρθατε στον δικτυακό τόπο της Γ.ΜΠΑΤΑΡΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. - GREENTECH. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας συμφωνείτε να τηρήσετε τους παρακάτω όρους χρήσης που σε συνδυασμό με την πολιτική μας σχετικά με την προστασία προσωπικών δεδομένων διέπουν τις σχέσεις συνεργασίας της Γ.ΜΠΑΤΑΡΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. – GREENTECH μαζί σας όσον αφορά αυτόν τον δικτυακό τόπο.

Ο όρος Glass Drops αναφέρεται στην ιδιοκτήτρια εταιρεία αυτού του δικτυακού τόπου, Γ.ΜΠΑΤΑΡΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. – GREENTECH με έδρα στo 2o χλμ. Δημ. Οδού Ερυθρών Καπαρελίου , ΤΚ 19008, Ερυθρές , ΑΦΜ 800367021 , Δ.Ο.Υ Ελευσίνας και Αριθμό ΓΕΜΗ 118633417000 . Η χρήση αυτού του δικτυακού τόπου διέπεται από τους παρακάτω όρους χρήσης:

Το περιεχόμενο, η δομή και η εμφάνιση των ιστοσελίδων της Γ.ΜΠΑΤΑΡΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. – GREENTECH δίνεται για την δική σας πληροφόρηση και χρήση και μπορεί να τροποποιηθεί χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Η Γ.ΜΠΑΤΑΡΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. - GREENTECH και οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο δεν μπορεί να εγγυηθεί για την ακρίβεια, την ορθότητα ή την πληρότητα των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτόν τον δικτυακό τόπο. Αναγνωρίζετε πως αυτές οι πληροφορίες μπορεί να περιέχουν λάθη ή ανακρίβειες για τα οποία η Γ.ΜΠΑΤΑΡΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. - GREENTECH δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες.

Η Γ.ΜΠΑΤΑΡΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. - GREENTECH ουδεμία ευθύνη φέρει για άμεση ή έμμεση, θετική ή αποθετική ζημία, που μπορεί να προκύψει από την έλλειψη ικανότητας χρήσης της Ιστοσελίδας καθώς και από τυχόν σφάλματα, διακοπές, ελαττώματα ή καθυστερήσεις στη λειτουργία της Ιστοσελίδας ή στη διαβίβαση μέσω αυτής πληροφοριών στο διαδίκτυο.

Η εταιρεία δεν ευθύνεται για τυχόν τεχνικά, τυπογραφικά ή ορθογραφικά λάθη στις τιμές ή στα χαρακτηριστικά των προϊόντων.

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν παρουσιάζει ασυνήθιστα χαμηλή τιμή, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας πριν παραγγείλετε το προϊόν.

Κάνοντας χρήση των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτό τον δικτυακό τόπο είναι αποκλειστικά δική σας ευθύνη, για το οποίο η Γ.ΜΠΑΤΑΡΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. – GREENTECH δεν φέρουμε ευθύνη. Είναι δική σας ευθύνη να βεβαιωθείτε πως οποιαδήποτε προϊόντα, υπηρεσίες ή πληροφορίες που είναι διαθέσιμα στις ιστοσελίδες καλύπτουν τις απαιτήσεις σας.

• -Αυτός ο δικτυακός τόπος εμπεριέχει υλικό το οποίο ανήκει στην Γ.ΜΠΑΤΑΡΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. – GREENTECH. Αυτό το υλικό εμπεριέχει, τον σχεδιασμό, την διάταξη, την εμφάνιση, τα γραφικά, και τα κείμενα των ιστοσελίδων. Απαγορεύεται αυστηρά η αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του παραπάνω υλικού για εμπορικούς σκοπούς.

• -Αυτός ο δικτυακός τόπος εμπεριέχει εξωτερικούς συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες. Αυτοί οι σύνδεσμοι παρέχονται για την διευκόλυνση σας και για να σας παρέχουν επιπλέον πληροφόρηση. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των ιστοσελίδων στις οποίες παρέχουμε τέτοιους συνδέσμους.

• -Απαγορεύεται η δημιουργία συνδέσμων προς τον δικτυακό τόπο glass-drops.com χωρίς προηγούμενη έγκριση της Γ.ΜΠΑΤΑΡΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. – GREENTECH